PT & Kostrådgivning
Menu

Börja träna nu!

Värnamo 0370-30 18 80

 

 

Personlig träning

Vill du nå dina träningsmål snabbare?

Med en personlig tränare får du ut mer av din träning, vare sig det gäller styrketräning eller konditionsträning. e3 är det enda företaget i Jönköpings län som erbjuder personlig träning med internationell licens "Blå kortet". En PT med "blå kortet" har den högsta spjutspetskompetens inom området som finns i hela Europa. Att anlita e3's PT är en trygghet för dig som kund.

Dina individuella förutsättningar och mål avgör ditt träningsupplägg. Därför inleds din personliga träning med en kostnadsfri konsultation. Du får sedan en individuell träningsplan som sätter ramarna för din träning. Resten av jobbet måste göras i gymmet där du och din PT samarbetar för att uppfylla dina mål.

Förbokade PT-pass ger den motivation och kontinuitet du behöver i din träning. Din PT dokumenterar varje träningstillfälle i detalj och följer upp dina framsteg. Det gör att du når resultat snabbare med din träning. Dessutom är det roligare att träna med PT och en extra sporre när energin börjar ta slut.

Innan du anlitar en personlig tränare, kontrollera vilken utbildning som uppges. Det finns endast ett fåtal utbildningsföretag i hela Sverige som erbjuder sina elever en utbildning som är godkänd enligt framtagna villkor i EU och genom organisationen Europe Active (fd EHFA.). 

Du hittar internationellt ackrediterade utbildningsföretag här

 

Öppettider

Alla dagar
05:00-23:00Kontakta oss

Besöksadress:
Värnamo: Storgatsbacken 13
Tel: 0370 - 30 18 80 e-post: info@e3.nu

 

  • e3 på facebook

  • e3 på Instagram

 

Anlita en PT

FRISK licensierad PT

Vår Personliga Tränare har den högsta licensen som utfärdas i Sverige = FRISK licensen.. Behöver du få en extra boost, få skräddarsydd träning med en mycket kompetent PT ska du boka ett möte med Carolin.

Se registret här

 

 

 

 

 

Föreläsningar:
Sagt om Carolin:

”Carolins brinnande intresse för träning och hälsa smittar av sig och gör henne till en medryckande och inspirerande föreläsare som på ett entusiastiskt sätt skapar tydliga målbilder för åhörarna.”

”Carolin är inspirerande och lockande och får fram budskap utan pekpinnar.” Hon lägger sina föreläsningar på en bra nivå så hon når alla. Hon är dessutom rolig och bjuder på sig själv.”