e3 - om oss
Menu

Börja träna nu!

Nässjö: 0380-51 18 80

Värnamo 0370-30 18 80

Corona/Covid-19

e3 följer Folkhälsomyndighetens råd för Corona/Covid-19, vilket innebär att följande gäller (uppdaterat 2021-09-29)

Skydda dig och andra från smittspridning

Stanna hemma när du är sjuk

Du ska inte besöka e3 om du har några som helst förkylningssymptom. Du ska aldrig träna vid förkylningssymptom och nu vid det osäkra läget med coronasmittan/Covid-19 gäller detta även tillgång till vårt övriga utbud. Stanna hemma om du är sjuk. 

Tvätta händerna ofta. Smittämnen fastnar lätt på händer. De sprids vidare när du tar någon i hand. Tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder.Tvätta alltid händerna när du kommer hem eller när du kommer till ditt arbete efter att ha varit ute, före måltid, vid mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt. Hosta och nys i armvecket

När du hostar och nyser sprids små, små droppar som innehåller smittämnen. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer. Släng alltid pappersnäsduken i en papperskorg och tvätta händerna.

Undvik att röra ögon, näsa och mun

Smitta sprids genom slemhinnor i ögon, näsa och mun. En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ögon, näsa och mun.

Läs mer på folkhä'lsomyndighetens sida:

 

 

Folkhälsomyndighetens föreskrifter from den 29 september 2021: 

 

 

Vår erfarenhet

Med över 40 års erfarenhet av gym- och friskvårds branschen vill vi påstå att vi vet vad kunden ska kunna förvänta sig av oss. Genom att mäta "nöjd kund index" följer vi noga var vi befinner oss, vart vi är på väg och hur vägen dit ska se ut. Vi är ett medlemsföretag i Almega Friskvårdsföretagen. Vi ser fram emot ett personligt möte!

 

 

Så jobbar vi:

 

 

Genom att säkerställa din kundtrygghet genom instruktioner, uppföljningar och behovsanpassade personliga träningsprogram ska dina målsättningar med träningen lättare uppfyllas. Vissa behöver lite hjälp, vissa mer och en del klarar sig mer eller mindre på egen hand. vårt motto är att du som kund ska vara trygg i din träning och förstå orsak och verkan med de övningar du utför. Med rätt teknik och intensitet blir din träning innehållsrik och resultatinriktad. 

Kontaktuppgifter:

Nässjö:
Järnvägsgatan 9
Tel: 0380 - 51 18 80,

 

e-post: nassjo@e3.nu

 

 
Värnamo:

Storgatsbacken 13
Tel: 0370 - 30 18 80
e-post: varnamo@e3.nu

eller:  förnamn.efternamn@e3.nu

Postadress:
Trollebogatan 3
553 11 Jönköping

e-post: info@e3.nu

Nässjö


Värnamo